Inventera kontorsförråden och beställ nytt

Är pappret till skrivaren slut igen och kollegorna klagar då är det hög tid att köpa nytt. Vänta inte för länge. När ni ändå är igång med beställningen är det lika bra att se om det är några andra artiklar som ni behöver köpa in. Många butiker ger nämligen mängdrabatt, det vill säga ju mer ni köper desto billigare blir det.

Köp papper av rätt kvalitet

Många känner till att det finns krav på att arkivera till exempel ekonomiska dokument i 10 år. Däremot är det få som beaktar vilket skrivarpapper de handlar. Om ni ska kunna läsa de data som är utskrivna behöver ni ha rätt papper. Svensk standard ställer krav på den kvalitet som papper måste ha för att hålla tillräckligt länge.

Handla online och spara tid

Eftersom det är så mycket att göra på kontoret gäller det att hinna med så mycket som möjligt. Att springa runt i butiker eller ringa telefonsamtal är också osmidigt. Handla därför era produkter online. Där är det lätt att få en överblick av varorna och deras priser. Så beställ online och spara tid. Då blir det enklare att förnya köpet nästa gång det är slut på kontorsmaterial. Ni kan slappna av på ett helt annat sätt.