Allt för din smarta telefon eller klocka

När du behöver tillbehör till din telefon eller klocka är det en god idé att ta en titt online. Det finns massor av smarta saker du kan beställa för att skydda eller dekorera dina käraste ägodelar.

Tillbehör som skyddar dina värdesaker

Förmodligen vill du att din telefon eller smart watch ska hålla så länge som möjligt så du slipper köpa nya prylar i onödan. Till exempel bör du investera i ett skärmskydd så att inte glaset på mobilen eller klockan går sönder så lätt. Glasen brukar vara är härdade och supertunna och skyddar på ett väldigt bra sätt mot fingeravtryck och repor.

Nästa tillbehör att rekommendera är ett stöttåligt skal för mobilen. De finns i flera olika färger och former samt med eller utan inbyggd plånbok. Sannolikheten att din mobil klarar sig om du tappar den ökar markant med ett skal.

Andra smarta tillbehör

Självklart kan det vara bra att ha extra kablar, adaptrar, hörlurar eller exempelvis linsskydd till mobilkameran. Eller varför inte touchpenna till din mobil? Vill du hålla koll på betalkorten finns självhäftande korthållare du kan fästa på mobilskalet. Till din smartklocka kan du skaffa fräcka armband så du kan byta efter humör eller matcha dina kläder.