Hitta det ni söker inom olika industrier

Olika tillverkningsindustrier har skiftande behov av mätning och kvalitetssäkring och arbetar kontinuerligt med uppföljning och mål. Det är viktigt både för verksamheten, men även för kunder och andra intressenter. Genom att integrera och applicera kvalitetsmätning i processlinjen kan ni säkerställa att uppställda krav uppnår rätt nivå.

Mätningar för varierande behov

Självklart har olika industrier varierande kontroll- och mätningsbehov. Sågverk behöver säkerställa virkeskvalitet genom att kontrollera fukt samt hållfasthet. Måleri/ytbeläggningsfirmor behöver övervaka och borga för att rätt färgmängd appliceras på målade ytor, så som paneler och lister. Skivindustrin, där bland annat framställning av gipsskivor ingår, har behov av att mäta bland annat fuktnivåer. Framställer ni till exempel pellets (Bioenergi), är fukt en parameter i processen samt vid förvaringen i silos att ta hänsyn till. I samband med pappersframställning är fuktkontroll användbart i många delar av processen.

Klicka dig vidare på nätet för att ta del i hur anpassade och innovativa produkter kan hjälpa er specifika verksamhet. Med egentillverkade system som bland annat färgmängdsmätning, fuktmätning av diverse produkter och underlag och hållfasthetssortering kan er verksamhet säkra kvalitet gällande styvhet, fuktkvot, densitet, ytfukt och färgmängd.

Till på köpet erhåller er verksamhet en digital rapportering som underlättar uppföljning och kontroll.