Hitta bra tillbehör till din iPhone

Det är fullt möjligt att den vanlige iPhone-och iPadanvändaren inte har full koll på vilka fantastiska tillbehör det finns att köpa. Vad sägs om en digital trådlös stektermometer där du kan se i din iPhone hur långt söndagssteken har hunnit. Du kan till och med använda din iPhone som VR-glasögon med en speciell hållare. 

Du kan köpa så mycket mer än bara tillbehör

E-handeln växer så det knakar i Sverige, nya nätbutiker dyker upp överallt hela tiden. Vi kan se en förskjutning av köpebeteende som inte längre sker från en stationär dator utan i lika hög grad ifrån en smart telefon. Det kan vara dagligvaror där man beställer en matkasse eller också en satsning på ett lotteri hos ett nätcasino.

Även betalningar sker ju med din smarta telefon

Vem kunde drömma om att vi skulle ha ett nära nog kontantlöst samhälle år 2021. Idag är din smarta telefon den enklaste betalningsmetoden exempelvis med Swish. Det är betydligt enklare och snabbare att betala din kvällstidning med mobilen jämfört med att leta reda på små pengar i fickan att betala med. Det kommer dessutom fler betalningsmetoder som är baserade på din smarta telefon.