Hitta bra nätverk för dig som chef inom affärsutveckling

Nätverka är ett bra sätt att komma i kontakt med andra människor, bli inspirerad och byta erfarenheter. Du kanske känner att du står och stampar, du har svårt att hitta drivet och vet inte hur du ska gå vidare. Att då få komma i kontakt med andra likasinnade kan vara en stimulerande lösning.

Rätt profil till rätt nätverk

För att få ut det mesta möjliga av ditt nätverkande bör din profil således matcha andra i gruppen. Avgörande faktorer kan bland annat vara storlek på företag och ansvars-och verksamhetsområden. Inom nätverksgruppen affärsutveckling hittar du erfarna chefer som har både personalansvar och strategiskt ansvar. Du möter affärschefer, försäljningschefer, med flera i samma situation i ett förtroligt forum. Med rätt nätverk utvecklas på så sätt din kompetens vilket kommer både dig och företaget tillgodo.

Hitta mer information på webben

Det finns mycket att ta del av på webben gällande nätverkande. Både angående olika tema, frågeställningar och mål som är aktuella. Få bra tips online och läsa mer vad som specifikt gäller för dig som chef för affärsutveckling. Du kan läsa om hur en matchning går till för att få till en noggrant sammansatta nätverksgrupper.